Vores hemmelighed

Vi skal faktisk til at afsløre vores allerstørste hemmelighed for dig: Sådan bliver den magiske Cocio Classic til. Okay, egentlig er det ikke en hemmelighed, for vi elsker faktisk at fortælle om det, men lad nu det ligge et øjeblik. Det lyder bare meget federe at kalde det en hemmelighed frem for en opskrift.

Hvis du spørger en Cocio om, hvor dens hjem er, vil den svare* Esbjerg. Det er nemlig her, at Cocio kom til verden, og hvor Cocio-fabrikken ligger. Vi kan producere 800.000 dåser og flasker flydende fornøjelse hver eneste dag. Det er altså ret meget. Men der er også mange maver derude, som hungrer efter Cocio.

Vi blander de tre ingredienser; frisk mælk, der kommer direkte fra vores landmænd, kakao og sukker, og hælder det på glasflasker (eller dåser), og til sidst sættes kapslen på. Herefter koges flaskerne i ca. 20 minutter ved over 100 grader. Det er under denne kogeproces, at Cocio får sin unikke og cremede smag, fordi sukkeret begynder at karamellisere ved den høje temperatur. På det tidspunkt går magien for alvor i gang, og den lækre og cremede smag af Cocio bliver vækket til live. Indtil videre er der godt nok ikke nogen, der har været inden i selve kogeapparatet og set det ske, men vi er altså ret sikre i vores sag...
Efter kogningen skal produktet have lov at stå i fem dage for at opnå den fantastiske Cocio-smag.

Alt godt kommer til den, der venter.

*Selvom de fleste flasker godt nok er ret generte og stille.