KONKURRENCEBETINGELSER

Vind et rejsegavekort på 22.500 DKK i Cocio’s store Shake to Win konkurrence.

Her finder du oplysninger om, hvad konkurrencen går ud på og regler for deltagelse.

Arrangør, organisator:

Cocio Chokolademælk A/S, Øresundsvej 15, 6715 Esbjerg N.

Sådan deltager du i konkurrencen:

I en periode vil der være trykt en kode på indersiden af etiketten på Cocio Classic 400 ml og Cocio Classic 600 ml. Denne kode kan man først se, når man har drukket sin Cocio.

Det vil også fremgå af forsiden af etiketten, om produktet er en del af kampagnen. En kode giver en chance for at vinde i en konkurrence, og når en kode er brugt er den ugyldig og kan ikke bruges igen.

Man kan deltage et ubegrænset antal gange, men det kræver en ny kode for hver gang, man deltager.

Konkurrencen er købsbetinget.

Sådan vinder du:

Når du har drukket din Cocio går du ind på www.cocio.dk/shake, hvor du kan indtaste dine kontaktoplysninger og den kode, som du kan se på indersiden af etiketten af Cocio-produktet.

Herefter vil du straks kunne se, om koden udløser en præmie eller ej. Hvis koden udløser en præmie, vil den specifikke præmie blive vist på skærmen. Vinderne af præmierne vil blive offentliggjort på Facebook.

Hver gang der er indtastet 75 koder, vil den næste person, som indtaster sin kode, vinde en præmie.

Alle der indtaster en kode vil automatisk have mulighed for at deltage i konkurrencen om hovedpræmien – alle koder indgår som et lod i puljen.

Vinderen af hovedpræmien vil blive offentliggjort på Facebook. Lodtrækning vil ske ud fra alle de indtastede numre.

Sådan får vinderne præmien:

Inden man taster sin kode ind, vil man blive bedt om at indtaste sit navn, adresse og telefonnummer, så Cocio kan sende præmien. Deltageren er selv ansvarlig for, at de indtastede informationer er korrekte. Cocio erstatter ikke præmierne, hvis deltageren har givet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis oplysningerne er uklare.

Bemærk, at der kan gå 1-2 uger fra, at man har tastet koden, og fået besked om, at man har vundet, til man modtager præmien. Enhver forsinkelse i konkurrenceadministrationen kan forlænge den perioden, der går før, at man modtager sin præmie.

Hvis en præmie ikke kan uddeles, uanset årsagen, vil præmien gå tilbage i præmiepuljen og udloddet på ny. Alle personlige oplysninger der bliver indsamlet om deltagerne, anvendes udelukkende til at uddele præmierne til vinderne og vil blive håndteret i henhold til dansk lovgivning vedr. håndtering af personlige oplysninger.

Enhver deltager, der forsøger at vinde præmier gennem uretfærdig opførsel (for eksempel, men ikke begrænset til, misbrug af koder) vil blive diskvalificeret. Cocios beslutning om diskvalificeringer er endelig.

Kampagneperiode:

Konkurrencen starter: 16. januar 2017
Konkurrencen slutter: 31. maj 2017 (bemærk forlænget konkurrenceperiode)

BEMÆRK! Vinderen af hovedpræmien (rejsegavekortet) er pr. 1. juni 2017 fundet.

Grundet at der stadig er SHAKE TO WIN kampagneflasker ude i butikkerne har Cocio Chokolademælk A/S valgt at holde Shake to Win websitet kørende efter endt kampagneperiode, så forbrugere stadig har mulighed for at indtaste deres koder og deltage i konkurrencen om de resterende præmier (rygsække, kasketter, køletasker, huer og USB nøgler). Kampagneperioden er forlænget til 30. juni 2017. Det vil dog ikke være muligt at vinde hovedpræmien længere, da denne er udtrækket og offentliggjort.

Efter konkurrenceperiodens udløb er det ikke muligt at indtaste en kode, og eventuelt overskydende præmier vil udgå.

Der vil være koder på 2.300.000 flasker.

Cocio forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af specielle eller uforudsete hændelser f.eks. force majeure.

Præmier:

Præmierne vil være som angivet herunder. Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer. Præmierne kan ikke overdrages til andre. 300 stk. rygsække (værdi 375 DKK/stk.), 420 stk. kasketter (værdi 150 DKK/stk.), 600 stk. køletasker (værdi 125 DKK/stk.), 300 stk. huer (værdi 100 DKK/stk.), 120 stk. USB (værdi 100 DKK/stk.) og 1 stk. hovedpræmie – rejsegavekort (værdi 22.500 DKK).

De præmier, som ikke når at blive udloddet pga. manglende aktivering af koder, udgår af konkurrencen.

Hvem kan deltage?

Alle privatpersoner, som er fyldt 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage.

Medarbejdere (herunder familiemedlemmer) hos Cocio Chokolademælk A/S og dets koncern forbundene selskaber kan ikke deltage.

Personer, der ikke overholder dette, vil blive diskvalificeret fra konkurrencen.

Trykfejl og utilsigtede misforståelser:

Cocio er ikke ansvarlige for trykfejl eller andre fejl relateret til konkurrencen.

Sådan håndteres personlige oplysninger:

Personlige oplysninger håndteres i overensstemmelse med dansk lovgivning.

I tilfælde af behov for yderligere om konkurrence, præmier mm. kan cocio@cocio.dk kontaktes.