Konkurrencebetingelser for Make Denmark Happy Again konkurrence på Instagram

KONKURRENCEBETINGELSER FOR MAKE DENMARK HAPPY AGAIN KONKURRENCE PÅ INSTAGRAM

Generelt

Konkurrencen udbydes af Cocio Chokolademælk A/S i Danmark. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse vilkår. Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet eller administreret af Instagram.

Hvornår kan man deltage?

Konkurrencen starter den 10. februar og slutter den 2. marts 2020.

Hvem kan deltage og hvor ofte?

Du skal være over 18 år, eller have dine forældres/værges tilladelse til at deltage i konkurrencen, være bosat i Danmark og have en aktiv og åben Instagram-profil for, at kunne deltage i konkurrencen. Du kan deltage, så meget du vil i hele konkurrenceperioden, men kun vinde én gang. Andelshavere og ansatte hos Arla Foods amba og datterselskaber, samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Hvordan vinder jeg?

For at deltage i konkurrencen skal du poste et opslag af din egen Happy Hour med Cocio, på din Instagram profil og huske at bruge #CocioHappyHour, så vi kan se din deltagelse. Vi finder fem vindere hver uge ved lodtrækning blandt alle deltagere, som lever op til konkurrencens vilkår. Lodtrækningen foretages af en medarbejder fra Cocio.

Hvad kan man vinde?

Præmien er 1 colli Cocio Classic 250 ml svarende til 24 stk. Cocio 250 ml. til en samlet værdi af 224 kr. Der udloddes i alt 15 præmier. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.

Offentliggørelse af vinder?

Vinderen findes ved lodtrækning og kontaktes direkte. Når kampagnen er afviklet offentliggøres deres navn på  websitet www.makedenmarkhappyagain.com

Vinderen skal vende retur på den direkte besked, som Cocio sender til vinderens instagram konto senest to uger efter første henvendelse, så der kan udveksles de nødvendige oplysninger for, at Cocio kan sende præmien til vinderen. Hvis vinderen ikke har rettet henvendelse inden for den angivne periode, bortfalder præmien, og der udtrækkes en ny vinder til den pågældende præmie. En eventuel erstatningsvinder vil så have én uge til at svare, inden der udtrækkes en ny vinder.

Ændringer i konkurrencevilkårene

Cocio Chokolademælk A/S forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen i tilfælde af force majeure. 

Cocio Chokolademælk A/S er ikke ansvarlig for tekniske fejl hos tredjepart, eller fejl på elektroniske enheder, der måtte forhindre deltagelse. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Cocio Chokolademælk A/S sig retten til at ekskludere brugere uden varsel.

Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at Cocio Chokolademælk A/S må nævne dit for- og efternavn i forbindelse med offentliggørelse af konkurrencens vinder på Cocio Danmarks tilhørende kampagneside.

Cocio Chokolademælk A/S vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredjepart. Cocio Chokolademælk A/S benytter udelukkende dine informationer til at kontakte dig, hvis du vinder og skiller sig af med informationerne, når konkurrencen er afsluttet.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi håndterer personlige oplysninger, kan du læse mere her: http://cocio.dk/om-cocio/haandtering-af-personlige-oplysninger/

Kontakt Cocio Chokolademælk A/S

Har du spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte cocio@arlafoods.com